reede, mai 31, 2024

Eesti poliitikud

Tehti üleskutse, mida Riigikogu liikmed võiks järgmisel hetkel teha. Üks naissaadik läks seepeale eriti elevile, tundus kõik riided seljast heitvat ja hüppas vette. Ei olnud kindel, kas ta heitis kõik riided seljast, sest ma nägin seda ainult silmanurgast. Kui ta kõik riided nii kiiresti seljast sai, siis tal pealmiste riiete all midagi ei olnudki. Seadusega keelati naeratamine ära. Küsisin, kas ainult Riigikogus või igal pool. Vastati, et Riigikogus. Kelam ei suutnud vist naeratamata olla ja pidi nüüd Riigikogust lahkuma. Uudistes öeldi, et politsei pidas ühe Reformierakonna poliitiku koos ühe teise mehega kinni ja pärast seda nad surid.

*
Pille ütles, et tema unenäod on kõrgemal tasemel kui minu omad. Vastasin, et aga ta ei kirjuta neid üles. Tema unenägude sisu kohta ei olnud midagi teada.

*
Suguvõsa hauaplatsile oli maetud üks sugulane. Enne oli kindlaks määratud, kes tuleb millisesse platsiossa matta. Aga vanaema ütles, et kui matmine oli juba toimunud, siis ta nägi, et asjade asukohad on muutunud. Pidime surnuaialt autodega ära sõitma. Ma polnud veel oma autosse sisenenud, aga see juba manööverdas.

0 vastukaja: