neljapäev, juuni 21, 2018

20 aastat võrgus kirjutamist

Kirjutasin eurolisti:

"Ma täpset kuupäeva ei mäleta, aga suvel 20 aastat tagasi alustasin internetis avalikult kirjutamist. Esimene kirjutis läks eurodebati koduleheküljele, kus sai anda poolt- ja vastuhääli Euroopa Liitu astumisele ja oma otsust põhjendada. Kirjutasin sinna venna kutsel, aga mul oli juba varem plaanis Euroopa Liitu astumise vastu kampaaniat tegema hakata, olin sel teemal omajagu mõelnud ja kirjutasin teistest hääletajatest pikemalt.

Samal aastal natuke hiljem liitusin ka selle listiga. Enne listiga liitumist mõtlesin rohkem ajalehtedele kirjutama hakkamisest. Aga ühel päeval said vennad pärast eurodebati leheküljel hääletamist Kalle Kulbokilt kirja. Vaatasin, kas mulle on ka tulnud. Ma polnud oma postkasti varem vaadanud ja selgus, et seetõttu oli mult juba aadress ära võetud. Tegin uue aadressi ja hakkasin ise kirju saatma. Kirjutasin ka Kulbokile, kes saatis vastuse mulle listi edasi ja kutsus mind listiga liituma, mida ka tegin.

Vist sama aasta sügisel analüüsisin listis Eesti põhiseadust Euroopa Liitu astumise lubamise või keelamise seisukohalt. Täna on sarnasel teemal kirjutanud oma blogis Andres Laiapea: http://laiapea.eu/kas-meie-pohiseadus-kehtib/ ."

0 vastukaja: