esmaspäev, juuni 18, 2018

Aparaatide kasutamine

Tulin kooli poolt. Kaks poissi viskasid lund maja katusele, et see sealt uuesti alla kukuks. Läksin tee teisele küljele, et mitte lumega vastu pead saada. Siis mõtlesin, et ühel tee küljel ma olen ühele majale lähemal ja teisel teisele, kõndida pole kuskil.

*
Oli hommik ja hakati üles tõusma. Vaatasin oma fotoaparaati. Sellele tuli ekraanile õpetus. Hakkasin seda lugema. Enne kui lugemisega lõpule jõudsin, õpetus kustus. Ütlesin Tõnule, et see kustus liiga kiiresti. Panin õpetuse uuesti ette ja nüüd lugesin altpoolt seda osa, mis eelmisel korral lugemata jäi, aga õpetus kustus jälle enne kui ma lõppu välja jõudsin.

*
Olin vahel ühe masinaga malet mänginud ja tahtsin seda uuesti teha. Aga ei tulnud enam ette traditsiooniline algseis. Proovisin mitut käsku, aga kõigiga tuli muudetud seis. See polnud Fischeri male ka, sest muutused olid suuremad. Mõnes variandis oli malelaual rohkem ruute ja mõnes mõnda liiki nuppude arv suurendatud.

*
Leidsin ühtede oma vanade kaante vahelt paki fotosid. Need olid mu enda tehtud. Ma ei mäletanudki, et fotoaparaadi algusaegadel olin fotosid paberile välja trükkida lasknud.

0 vastukaja: