pühapäev, juuli 26, 2020

Vajuv tee

Läksin klassikokkutulekule. Tundsin peaaegu kõik näo järgi ära, aga mõnda nägu pidin ära tundmiseks kauem uurima. Öeldi, et ma tunnen need üksikute punktide järgi ära.

*
Kuulasin konverentsil ettekannet. Kui esimene ettekanne läbi sai, hakkasin lahkuma. Ma kuulasin erinevatel konverentsidel ainult isa asutuse teemalist ettekannet. Kui mina lahkusin, siis mõned parajasti saabusid. Läksin riidehoidu. Seal moodustus saba. Üks paks mees naeris, et ma kannan suvel ka joppi. Mõtlesin, et võiks talle öelda, et vaadaku, mis meie kehakaalude vahe on.

*
Üks poiss rääkis mulle, et me oleme Kaunase puiesteel naabermajades elanud. Rääkisin vastu, kuidas sealt ära kolimine käis. Et tol korral ma imestasin, et me läheme uude korterisse jala. Aga mööbliauto peale pandi nii palju mööblit, et inimesi sinna enam ei mahtunud.

*
Rääkisin, et meie kodu lähedal on ohtlik tee. Tundub, et märjal ajal võib inimene sinna üleni sisse vajuda. Näidati, et naised on seal paremas olukorras kui mehed, sest naised kannavad kõrgeid saapaid, aga mehed madalaid jalanõusid, mille ülemine piir jääb vajumispikkusest madalamale. Koha vajuvust seletati sellega, et seal on hakatud kasvatama turbasambla sarnast sammalt, millel on pikad varred.

0 vastukaja: