esmaspäev, juuli 27, 2020

Võrdlus maletajatega

Läksin oma trepikojas trepist alla. Trepiastmete külge olid nüüd pandud metallist torud, millest tuli üle astuda. Mõtlesin, et pimedal kellaajal võib keegi neile otsa komistada. Kõige madalam trepilangus oli järsk ja ilma astmeteta, aga nüüd olid sinna pandud redelipulgad. Mõtlesin, et see on selleks, et lapsed ja vanad inimesed seda läbida saaks. Aga kõige väiksemad lapsed ei saa ka redelipulkadest ronida.

*
Läksin Rei juurde. Mul polnud seal plaanis muud teha, kui iseendaga üks partii mängida. Olin välja kuulutanud enda vastu mängitava matši, mille partiid olin lubanud võrgus avaldada. Mõtlesin, et aga võib juhtuda, et ma jätan ühes partiis lipu ette, kuidas sellist partiid avaldada. Käiku tagasi ka ei sobi võtta. Rääkisin, et Napoleon sarnanes maletajatega. Läksin teise ruumi. Sinna tuli Ehlvest, kellele Rei oli ilmselt minu jutu edasi rääkinud, sest Ehlvest alustas loengut sellest, et Napoleon oli maletajatest andekam. Ma ei vastanud midagi ja ei andnud märku, kas ma magan või olen ärkvel.

*
Viibisin ühes seltskonnas. Üks tüdruk rääkis, et tema, üks teine tüdruk ja mina võiksime kolmekesi väiksema peo teha. Ta tegi ettepaneku, et seal tarvitame kokaiini. Ma ei vastanud midagi ja ei hakanud ütlema, et ma ei salli narkootikume. Tüdrukud vist ei teadnud, et narkootikumid võivad tekitada sõltuvust.

0 vastukaja: