pühapäev, aprill 30, 2023

Tundmatu vahend

Vaatasin pealt, kuidas üks tugev naine malet mängis. Tal oli raskusi, aga kuningatiival ta ründas. Ühe käigu sooritamise järel ta jäi algul veel mõtlema, aga siis sai aru, et on pannud mati, ja korjas nupud kokku. Küsisin, mis nupp see on, mis ulatus üle ühe liini paljude väljade. Mina olin mäletanud, nagu ükski nupp ei kataks rohkem kui ühte välja. Naine vastas, et see pole nupp, vaid vankri rööpjoon. Selle saab kohtuniku käest küsida, et vastasele näidata, kuhu enda vanker käia saab. Küsisin, kas selle lauale lisamine ei ole kohustuslik. Naine kinnitas, et ei ole. Ütlesin, et selle abil saab paremini vaadata, kas igavene tuli on peal. Naine ei hakanud nii lihtsat tähelepanekut kommenteerima.

*
Elasime praegu hotellitoas. Algul olid kõik olnud mehed, aga nüüd oli meie hotellitoas ka naine. Naise nähes ma ei saanud duši alla minna. Oleks olnud vaja minna, viimasel hotellisviibimise päeval olime just teinud sporti ja oleksin tahtnud higi maha pesta.

*
Elasime hotellitoas. Inimesi oli erinevast soost. Naised käisid pesemas duširuumis, mina käisin sel ajal põhitoas duši all, arvestusega, et jõuan enne naiste tagasi tulekut riidesse panna. Vaatasin, et olen lühikeste varrukatega alussärgi selga unustanud. Püüdsin seda seljast võtta, pärast seda olin duši all edasi. Kuulsin, kuidas üks naine mind uksel heleda häälega nimepidi hüiab. Ta oli siiski enne pesemise lõppu siia jõudnud. Ja vaatasin, et mul on see särk siiski seljas, aga ei ole väga märjaks saanud.

0 vastukaja: