pühapäev, veebruar 25, 2024

Iseloomutüübi analüüs

Minu küsimus tänase unenäguderubriigi sissekande kohta: „Millise iseloomutüübiga inimese unenäod need on: /…/“

Minu vastus: “Minu meelest need unenäod näitavad konservatiivsust ja järjekindlust. Kliima soojeneb, aga kui vähegi lund on, tegelen ma järjekindlalt suusatamisega edasi. Keeled ei jää meelde nii hästi kui unenäod, aga unenägudes esineb palju minevikuteemasid, mis võib näidata, et ma mõtlen ka ärkvel olles rohkem minevikust kui tulevikust. Kooliaja teema näitab enda minevikust mõtlemist ja Koidula teema ka enda eluajast kaugema mineviku vastu huvi tundmist ehk ajaloolase elukutset.”

Tehisintellekti vastus: “Need unenäod viitavad inimesele, kes võib olla tulemuslik, organiseeritud ja keskendunud. Nad võivad olla detailidele tähelepanelikud ja võtta tõsiselt oma kohustusi ja eesmärke. Samuti võivad nad olla ambitsioonikad ja soovida saavutada häid tulemusi nii õpingutes kui ka sporditegevustes. Samas võib neil olla ka kerge ärevuse kalduvus, eriti seoses eksamite ja hindamistega.”

Minu kommentaar: “Ma olen nõus, et olen praegu kohusetundlik ja tunnen kergesti ärevust. Aga kui unenäod käivad kooliaja kohta, siis mäletan, et enne 12. klassi ma õppetöö suhtes nii kohusetundlik ei olnud ja enne 9. klassi ei olnud nii palju ärevust.”

0 vastukaja: