pühapäev, veebruar 25, 2024

Suusatamine ja eksamid

Olin osalenud minimaratonil. Krister ütles selle kohta, et vahepeal ei olnud lund. Vastasin, et täpselt minimaratoni päevaks tuli lumi tagasi.

*
Oli saksa keele tund. Lähenes eksam. Õpetaja ütles, et nendele, kes eksamil käänata ei oska, paneb ta hindeks kahe. Mõtlesin, et kuidas nii, kogu õppeaasta jooksul pole ta selle eest kahtesid pannud. Lähenes ka vene keele eksam ja selle puhul ma olin just lootnud, et käänamist osata ei ole vaja. Praegu oli saksa keele eksamiks õppimiseks aega kaks päeva, pärast seda oli kaks päeva inglise keele eksamiks õppimiseks, pärast seda pidi tulema kolmas eksam. Koolis oli ühe eksami kohta vähem valmistumisaega kui ülikoolis.

***
/Unenägusid meenutades uuesti magama jäädes tekkis veel üks kujutluspilt, mida mäletan eelmistest udusemalt, aga mis võis olla umbes selline:

Meenutasin suusatamise teemalist unenägu. Mulle tuli meelde ka teine unenägu, kus Koidula soovitas, et ma suusatamisega edasi tegeleks. Ütlesin, et vahepeal ei ole lund. Koidula vastas, et ta võib anda./

0 vastukaja: