neljapäev, oktoober 06, 2005

Kingsepp, valitsus

Täna käisin nädala jooksul neljandat korda kingsepa juures. Teisipäev oli töö tähtaeg, aga siis oli kingsepp Tallinnas. Kolmapäeval ütles ta, et tal pole valmis ja võib ka niisama tagasi anda. Täna avastas ta veel, et tuleb parandada ka paela auke, mille ta tegi ära viie minutiga ja selle eest raha juurde ei võtnud, mida mõni teine ametimees arvatavasti oleks pidanud vajalikuks teha.

*
Kuigi ma ei vali Reformierakonda, meeldib mulle, et sugulane ministriks sai. Ebameeldiv on küll kuulda seejuures alusetuid süüdistusi, nagu oleks tegemist endise kommunistiga, kuigi ta tegelikult ei astunud isegi pioneeriks. See, et peres üks liige on kunagi püüdnud poest ilma maksmata välja saada, puudutab eeskätt teist pere liiget ja ei ole ka talle iseloomulik. Ei tea, kas ma olen ise ka kunagi kedagi internetis läinud süüdistama ainsa ja ehk isegi väära faktiga, mida ma tema kohta tean?

1 vastukaja:

Tiiu ütles ...

Vabandust - ma olen Su sugulast jälginud kunagi huviga nagu iga teist poliitikut - pean ütlema, et hr. Ligi sõnavõtud vastaste aadressil on olnud asjatult ründavad, arusaamatud ja jõhkrad.Ma ei oskagi nimetada ühtegi teist poliitikut, kes oleks olnud nii jõhker, äkiline ja süüdistav. Ma ei teadnud, et ta on Katre Ligi lihane vend.Kahjuks ei muuda see midagi. Seega asi pole tema lapse süütus kommivarguses või mis varguses iganes, vaid mulle ei meeldi meie poliitikute lehmakauplemised ja Ligi on kahjuks veel ka reformierakondlane... nemad oskavad tõesti oma karmaneid väga hästi täita. Ühiskond kiidab, mina mitte.Siim lubas ju 10 000 palka kunagi ja valetajad mulle ei meeldi, kes oma lubadusi ei täida.Proovi ise sunnismaiselt paar aastatki vastu pidada, ehk saad minust ka siis aru.