esmaspäev, jaanuar 22, 2007

Arv 80

Nägin unes, et rääkisin, et on oht, et Eesti ajalehed muutuvad kõik parteilisteks. Vastati, et see oleks just hea. Mina ikkagi nii ei arvanud. Kui näiteks Kristeri artiklid oleksid hakanud ilmuma vale partei lehes, ei oleks ma neid enam lugeda saanud. Ja kui iga leht oleks olnud mingi partei oma, siis ma poleks üldse teadnud, millist ma neist lugema pean.

Meil oli internetiühendus meie kooli kaudu. Toomas rääkis nüüd, et kool on seadnud tingimuse, et vilistlased ei tohi internetti peale kella kaheksat õhtul kasutada. Leidsin, et me saame seda veel teha, sest Toomas käib veel koolis ja ei teata, kes täpselt arvuti taga on. Aga kui töös oleks olnud mitu arvutit korraga, siis oleks võibolla nähtud, et neid on liiga palju. Lugesin õpikust, et seal ei olnud sõnale antud veel üldse seda tähendust, milles Toomas seda kasutas. Kui ta poleks hakanud asja uurima, siis poleks nähtavasti üldse probleemi tekkinud.

Kasutasin Kuusega ühist liimituubi. See oli uut tüüpi liim, millele oli peale kirjutatud, et see ei plahvata. Panin liimi haava peale. Haav hakkas kipitama. Vaatasin masinast fotosid. Seal olid eelmise Põlvas käimise fotod, neile lisandusid selle korra omad. Ühel fotol istusin ma kahe kassi vahel, vaadates üla õla ühe kassi poole. Eespool serval istus Ü. Tuulik, kes vaatas üle õla minu poole. Tegin fotosid juurde. Pildistasin kahte minu ees kõndivat tüdrukut, kes olid üksteisele väga sarnased. Järgmised fotod püüdsin teha nii, et tüdrukud peale ei jääks. Tegin ühe foto ühtepidi puuladvast ja teise foto teistpidi kasvavast puuladvast. Kartsin, et teen liiga palju fotosid, kui arv 80 täis saab.

0 vastukaja: