kolmapäev, märts 23, 2011

Tolmused lauad

Mul töötas laua peal arvuti. Inimesed läksid selle juurde. Mul oli arvutis lahti jäänud Helina foto, mida ma ei tahtnud teistele näidata. Lõin arvuti kinni. Tõnissonil tekkis probleeme.

*
Riigikokku pääses kolm roheliste saadikut, kellest üks olin mina. Mult küsiti, mis ma ennustasin, kui palju rohelised saadikokohti saavad. Vastasin, et mina ennustasin, et null. Võidi mõelda, et miks ma siis kandideerisin. Olin seda teinud põhimõtte pärast.

*
Oli õpetajate päev. Pidin koolis õpetaja asemel bioloogia tundi andma. Ma polnud tundi ette valmistanud. Mõtlesin rääkida, et sööklas pakutakse kartuleid kisselliga. Mulle öeldi, et sööklas pakuti kisselli praekartulitega. Ma ei saanud kohe aru, et see on üks ja sama. Ma ei saanud õpilastega rääkima hakata, sest õige õpetaja ei läinud klassist ära. Selle asemel pühkisin laudadelt tolmu. Ma polnud varem märganud, et lauad on nii tolmused. Õpilastele oleks võinud anda kirjanditeema, et nad vähemalt ise kirjutaks. Lootsin, et järgmiseks tunniks läheb õpetaja ära. Õpetaja võibolla mõtles, et ma olen nagu praktikant, keda peab juhendama.

0 vastukaja: