kolmapäev, veebruar 22, 2012

Veepritsmed

Spordikommentaator rääkis, et esikoha sai naisjooksja ilus jalastik. Mulle see jutt ei meeldinud. Minu meelest naised ei oleks tohtinud üldse lühikeses dressis võistelda. Naiste jalgade näitamine ei meeldinud eriti usumeestele, aga see tuli nende enda valest eluviisist.

*
Küsiti, kuidas on üks sõna vene keeles. Ütlesin sellele tähenduselt sarnase eestikeelse sõna koos venekeelse vastega. Öeldi küsitud sõna, millel oli minu öelduga võrreldes lõpp teistsugune. Ütlesin, et ma saan ise ka aru, et need on kaks erinevat sõna.

*
Oli hommik. Mul läksid pimedas toas sugulase foto peale kogemata veepritsmed. Vennad hakkasid mind süüdistama, et ma tahtsin seda fotot hävitada. Sugulane ööbis meie pool ja tuli sellesse tuppa vaatama, millest räägitakse, aga fotot ma talle näitama ei hakanud. Kui olin teises toas, tuli kolmandast toast üks tüdruk. Panin lambi põlema, et teda vendadele näidata. Küsisin, kas see on minu klassiõde. Vennad kinnitasid, et on küll. Mina ütlesin, et ta on mõrtsukas, mitte klassiõde, sest minu klassis nii pikki tüdrukuid ei käinud. Tema vastas, et ta on kaks meetrit pikk, ta on edasi kasvanud. Läksin voodisse tagasi ja kavatsesin kõik selles unenäos juhtuvad õudused üle elada.

*
Meil olid külas ühe pere lapsed - vend ja õde. Poiss püüdis kogu aeg minuga kakelda. Aga mina tirisin teda juustest, et ma ei kakle temaga, vaid karistan teda. Ütlesin, et ta on täiesti kasvatamatu. Soovitasin, et ta kakleks oma õega, mitte minu vendadega, sest meil ei ole see nii väga kombeks.

0 vastukaja: