kolmapäev, juuni 26, 2019

Ühingu liige

Avasin feisbuki. Mul oli täna sünnipäev. Feisbuk oli teinud sel puhul minu fotodest valiku. Valiku kõige viimased fotod olid Kristerist ja tema naisest. Need kustutasin ära. Sain sünnipäevaõnnitlusi. Aga nagu sünnipäevade puhul alati, lisaks õnnitluste saamisele kustutas üks inimene mind kontaktidest ära. Kui olin fotovaliku kinni pannud, siis mõtlesin, et ma avaldasin hiljuti autoportree, on karta, et see oli valikus sees, autoportreed on koledad. Siis tuli meelde, et seda pilti siiski valikus ei olnud, sest kõik pildid olid maleteemalised. Kui feisbuki kinni panin, siis nägin, et sõprade koguarv siiski vähenenud ei olnud, järelikult kustutas üks inimene ennast ainult fotovaliku nägijate hulgast ära. Maja õuel tuli mulle vastu J. Malin, kellele oli see fotovalik meeldima hakanud ja talle oli tulnud mõte, et samasuguse näituse võiks teises kohas ka teha.

*
Istusin tunnis. Mul oli ainult saunalina ümber. Kuulsin, et tagapool pingis hakkab üks tüdruk halvustavalt rääkima, et mul ei ole riideid seljas. Mõtlesin, et mulle endale ka ei meeldi, kui mul nii vähe riideid seljas on. Aga kohtades, kus teised käivad ilma riieteta, käin mina riietega. Ma tahan, et tüdrukud siis mind vähemalt tunnis väiksema riiete arvuga näeksid.

*
Kõndisin Kalda tee jõepoolsel küljel. Hakkasin üle autotee minema. Läksin sellises kohas, kus ei olnud foori. Püüdsin jõuda autost ette. Läksin ühte majja, kus kohtasin Erikut. Mul oli käes Fantoomide Ühingu märkmik. Mõtlesin seda Erikule näidata. Märkmiku viimasele leheküljele olin kirjutanud arutluse, kas fantoom number 3 on Klaus. Tegelikult mäletasin, et see on Erik. Mõtlesin, et kui ma märkmiku Eriku kätte annaksin, siis ta näeks ka seda, et märkmiku keskel on kirjutatud tema ühingust väljaheitmisest. Küsisin Erikult, mitu korda ta on looma maja uksest sisse lasknud. Täpsustasin, et loen loomadeks ka putukad. Erik vastas, et tal on see arv meeles, aga kõigi kordade üleslugemine läheks liiga pikale. Ta rääkis, et talle pakutakse juba kaks aastat Indias tööd, töökoht on ikka täitmata. Küsisin, kas seda siis kellelegi teisele antud ei ole. Erik vastas, et ei ole. Sain teada, et kuigi Erik on arenenud maa esindajana välismaal töötanud, on seal tema töötamise ajal asjad allamäge läinud.

0 vastukaja: