teisipäev, november 24, 2020

Paus õppetöös

Lisaks koroonale oli hakanud levima ka üks teine ja veel tapvam haigus. Selle põdejad läksid mädanema. Ameerika president ütles, et presidendi lähedusse ei tohi nakkust tuua. Läksin juuksurisse. Ütlesin, et tahtsin maski ette panna, aga uute sündmuste tõttu unustasin. Juuksuril ei olnud endal ka maski ees. Ta küsis, kas mul on keegi, kes mulle sooja toitu annab. Vastasin, et on küll.

*
Olin teel lõpueksamile. Mul ei olnud täna kaasas midagi, mille peale joonistada, seetõttu võis igav hakata. Restoran Kaunase juures seisis rahvasumm, aga liikvel oli koroona, seetõttu püüdsin inimestest kaugemalt mööda minna. Oli tahetud korraldada klassikokkutulekut, aga Kati S. oli kirjutanud, et ajame koroona ajal parem kirja teel juttu. Mina mõtlesin, et vähemalt üks inimene võiks kokkutulekule minna.

*
Oli hommik. Ma ei olnud veel päevariideid selga pannud, aga minu toas käis üks võõras mees. Mõtlesin, et ma ei saa magistritööd esitada, sest mul on üks muu ainepunkt ka tegemata. Siis tuli meelde, et see punkt on siiski tehtud, esitamata on ainult magistritöö. Ma polnud mitu aastat õppetööga tegelenud ja olin vahepeal raamatuid koostanud. Kuulsin, nagu üks õppejõud ütleks, et minu isal on ümberkirjutamise haigus. Mees, kes oli enne minu toas käinud, tuli tagasi. Vahepeal oli tükk aega mööda läinud, aga ma polnud ikka veel päevariideid selga panna jõudnud. Nüüd tuli tuppa terve kari mehi. Ütlesin neile tere. Üks mees vastas, et ma ei teretaks. Ja lisas, et mind kaasatakse jalgrattasõidu protsessi. Vastasin, et ma pole jalgrattaga sõitnud. Mees ütles, et aa, veel ei ole.

0 vastukaja: