reede, august 27, 2021

Mäng väljast ja seest

Läksime koos väikeste tüdrukutega bussi peale. Tüdrukud ütlesid, et ostavad pileti, ja ostsid selle ka mulle. Läksime koos väikeste poistega bussi peale. Poisid ütlesid, et ostavad pileti, aga ostsid ainult endale. See tähendas, et pidin hakkama ise piletit ostma, kuigi buss oli juba sõitma hakanud. Rääkisin, mis oli tüdrukute ja poiste käitumise erinevus.

*
Ema toimetas minu sisestatud teksti. Selgus, et tabeli piir ei olnud sirge, vaid sakiline. See tuli sirgeks saada. Tabel ei olnud enam selline nagu minu sisestamise ajal, vaid seda oli töödeldud, aga juba minu sisestamisel polnud asi korralik. Ütlesin, et õigem on tabelid ära kustutada ja uuesti sisestada. Läksin seda tegema Hennuga ühte pinki. Vahepeal hakkasin tabelit paberile kirjutama, siis jõudsin järeldusele, et sellel pole mõtet, kui lõpuks tuleb kirjutada ikkagi arvutisse.

*
Vaatasin ühte mängu. Olin seda varem tahvli pealt vaadanud ja nüüdseks oli tahvlile kirjutatut täiendatud üllatavalt vähe, arvestades, et mäng kogu aeg käis. Läksin mängu sisse. Seal oli üllatavalt palju rahvast, arvestades, et tahvlile nii vähe kirjutatud oli. Ja rahvast jätkus veel erinevate mängude jaoks. Selle mängu koridoris kõndisid reas palja rinnaga mehed. See tähendas, et mood oli muutunud, varem olid naised paljamad olnud.

0 vastukaja: