pühapäev, oktoober 17, 2021

Laste väljavõtmine

Läksin inglise keele tundi. Õpetaja hakkas kontrollima kodutöid. Ütlesin, et mul on see pooleli, ma tahtsin selle ära teha, aga lihtsalt aega ei jätkunud. Vaatasin, et minu ja Eriku töövihikutes osad laused ei kattu. Selgus, et meil on erineva klassinumbriga töövihikud. Esimesel hetkel olid klassinumbrid ühed, hiljem teised.

*
Tahtsin VEF raadioga Vaba Euroopat kuulata. Saateid oli nüüd hakatud saatma teisest Saksamaa linnast kui varem, aga ma otsisin veel esialgset linna. Raadio ütles, et nupp on hoopis Tallinna peal. Keerasin seda edasi. Nüüd kostis üks Vene jaam. Vahepeal oli neid jaamu väheks jäänud, mida veel raadioaparaadiga kuulata sai, nüüd oli nende arv jälle kasvanud.

*
Vaatasin, et ühes maleseisus saab kuningas kaitsta kahte etturit korraga. Need nupud, millel kuningas kõrval seisis, olid löömatud. Kui kuningas poleks olnud laeva kõrval, vaid laevas sees, oleks see olnud löödav. Sünnitusmajast võeti lapsi välja. Viimastel väljavõtjatel läks sellega aega. Ühe viimasena väljavõtja kohta öeldi, et ta võttis lapse välja, aga endal pole kodus lapsele ühtegi paari riideid. Hakkasime koolimaja neljandalt korruselt alla minema. Ütlesin, et ma hakkasin küll viimasena kõndima, aga mul on samm kiirem ja trepi peal lähen osadest mööda.

0 vastukaja: