pühapäev, oktoober 10, 2021

Tegevused laulmisklassis

Istusin laulmisklassis maleklubis. Märkasin, et mul ei ole koroonamaski ees, olen selle ruumi sisenemisel laua peale pannud. Nüüd kahtlesin, kas sellist maski, mis on lauda puudutanud, tohib enam ette panna. Võtsin maskipaki, et valida sellest mõni puhtam mask. Esimese kohta, mis sõrmede vahele jäi, ütlesin, et see pole mask, vaid sokk. Seda ei tohtinud ka ette panna. Üks poiss tuli klubisse juurde ja istus minu kõrvale. Ta oli mulle liiga lähedal, see oli nakkusohtlik.

*
Malenurgas kommenteeriti mõnesid partiisid. Minu partiid sel korral hulgas ei olnud, varem oli ühel korral kommenteeritud ka minu oma. Kommenteerija võibolla praegu ei teadnud, et ma malega edasi tegelen. Ta kirjutas, et tänavune malehooaeg algas alles sügisel. Ma olin ka koroona tõttu alles sügisel klubis käima hakanud, aga kodus olin mänginud aasta ringi.

*
Istusin laulmistunnis. Õpetaja ütles, et nüüd võiks esitada ajaloolase küsimuse. Hüüdsin, et ajaloolase küsimus võiks olla, mis on erinevused sada aastat vanemast ja sada aastat hilisemast muusikast. Õpetaja tuli minu juurde ja tahtis, et ma räägiks endast ja muusikast. Rääkisin, et kuulan muusikat mitu korda päevas. Põhiliselt kuulan kassette. Teised imestavad, kui kuulevad, et keegi ikka veel kassette tarvitab. Kassettidelt kuulan peamiselt raadiost lindistatud muusikat. Kõige rohkem meeldib mulle kantrimuusika.

0 vastukaja: