neljapäev, august 25, 2022

Maleprogrammi käivitamine

Lugesin ühest ilukirjanduslikust raamatust, et nägin ühes ruumis ühte võõrast naist, olin nõus temaga tuttavaks saama ja enne seda olin kirjutanud Helinale, et me võiks harvem kokku saada. Mõtlesin, miks ma raamatusse sellist jama olen kirjutanud, Helina on alati kõige tähtsam olnud.

*
Ema ei osanud hästi malet mängida, aga soovitasin, et arvutiprogrammi algaja tasemega võiks ta mängida. Algaja tase on natuke tugevam kui juhuslikud käigud. Tahtsin soovitatud taset käivitada, aga ei saanud enam aru, milline on algaja tase. Otsustasin, et võtan järjekorra numbri järgi, et käivitan tugevuselt teise taseme. Olin lootnud, et see käib kiiresti, aga enne kui sai malet mängima hakata, käivitus siiski avavideo. Märkasin, et olen emaga rääkinud ajal, kui tal käib telefonikõne. Jäin vait, aga olin telefonile nii lähedal, et minu hingamine võis ikkagi ära kosta.

*
Ütlesin, et tegin kaussi toiduainetest kompositsiooni. Küsisin, kas kausi peale maalitud lilled on ka kompositsiooni osa. Hakkasin võtma nagu varasematelgi kordadel toidu avamiseks haamrit ja tange, aga sel korral valisin välja suuremad kui eelmistel. Aga ema ütles, et kaussi ei olegi vaja teise tuppa viia, las see jääb siia.

0 vastukaja: