esmaspäev, märts 04, 2024

Kaitsmata tööd

Täna pidi toimuma magistritöö kaitsmine, aga ma jätsin minemata. Eelmisel kaitsmisel olin läbi kukkunud, sest olin öelnud auditooriumi ette minnes: "Ei kaitse," nüüd kohale minemata jätmise tõttu ei olnud kaitsmine taas edukas. Tegelikult täna kaitsmist ei toimunudki, sest ma polnud tööd esitanud. Töö oleks võibolla võinud valmiks lugeda, aga selle sisu ei meeldinud mulle. Kui mult küsiti, miks ma ei läinud, siis ütlesin põhjenduseks, et ilm on vihmane. Tegelikult oli sadu nõrk.

*
Itaalia naistele piisas, kui nad leidsid sünnitamiseks aknalaua maja välisküljel. Üks naine otsis praegu sellist aknalauda. Suurem osa aknalaudu olid juba hõivatud, aga ühe tühja ta leidis.

*
Istusin tunnis. Õpetaja rääkis, et see on täiesti vale, kui elu tehakse karmiks, elu peab meeldiv olema. Üks tüdruk istus minu kõrval. Õpetaja tahtis tüdrukut selle eest karistada, et ma tüdrukule meeldin. Õpetaja tuli meie laua juurde ja küsis mult, kas ma olen üldse õpilane või vilistlane. Vastasin, et ma ei tea. Lisasin, et paari päeva eest olin õpilane, aga nüüd magistritöö kaitsmine ebaõnnestus, nüüd olen vist vilistlane. Tund sai läbi. Tahtsin kolmelt klassivennalt küsida, mis on järgmine tund. Olin seda neilt küsinud ka eelmine nädal samal ajal, aga mul ei püsinud meeles. Küsisin neilt klassivendadelt, kas klassiruumi nagis on nende kotid. Algul nad vastasid, et ei ole, siis said aru, et need on siiski nende omad. See tähendas, et kui neile kuulusid lisaks juba kaasa võetud kottidele ka nagis rippuvad, oli igaühel neist kaks kotti.

0 vastukaja: