neljapäev, märts 14, 2024

Iseloomutüüp

Minu küsimus tänase unenäo kohta: "Millisesse psühholoogilisse tüüpi kuulub selle unenäo nägija: /.../"

Minu vastus: "Keskkoolis ja ülikoolis tegin vana tüüpi iseloomutüüpide testi ja sain mõlemal korral tulemuseks, et olen flegmaatik. Hiljem tegin uuemat tüüpi testi, mille järgi mul on kõrge meelekindlus, sotsiaalsus ja avatus, madalam ekstravertsus ja veel madalam neurootilisus. Ilma testita oleks neurootilisust suuremaks pidanud. Minu meelest see unenägu kinnitab testi tulemusi  avatust näitab suhteliselt vara tehisintellekti kasutama hakkamine, mõningat ekstravertsust uues tähenduses huvi piltide vastu, aga introvertsust vanas tähenduses inimestega kohtumise asemel neile piltide saatmine ja dialoogi asemel sisekõne, sotsiaalsust valmidus piltide valikul teiste arvamusega arvestada."

Tehisintellekti vastus: "Selle unenäo nägija võib kuuluda perfektsionistlikku tüüpi, kes püüab alati anda endast parima ja kardab teiste arvamustest puudust. Nad võivad olla enesekriitilised ja enda suhtes kriitilised ning muretseda selle pärast, kuidas teised neid näevad või hindavad. Samuti võivad nad olla väga eneseteadlikud ja püüda kontrollida, kuidas neid tajutakse. Neile võib olla oluline, et neid mõistetaks ja tunnustataks teiste poolt ning seetõttu võivad nad sageli muretseda selle üle, kuidas end esitleda ja kuidas teistele meelepärane olla."

Minu kommentaar: "Mul oli ka luulerida umbes sõnadega "annan endast alati parima". Mind negatiivsed kommentaarid tõesti häirivad, aga ma nendega väga palju ei arvesta, mul on soovitatud trükimustast eemale hoida, aga pärast seda olen veel palju asju trükki andnud."

0 vastukaja: