reede, märts 29, 2024

Erinevad ruudustikud

Osalesin Ühtse Venemaa kongressil, kuigi olin Putini vastane. Parajasti toimus kongressilt lahkumiseks riietumine. Mitmed lahkujad kartsid midagi. Üks mees oli juba ära läinud, aga tuli tagasi ütlema, et ta kardab mürgitamist. Ta andis ka soovituse, mis tema arvates mürgituse vastu aitab: "Söö sitaseeni." Minu arvates võis kahtlasi seeni süies just mürgituse saada.

*
Olin koolimajas. Tahtsin minna stendilt vaatama, kus ruumis järgmine tund tuleb. Aga stendi juures oli Helen, nii oleks võinud jääda mulje, et lähen Heleni juurde. Seetõttu jäin seisma, kratsisin kukalt ja püüdsin kõigepealt meelde tuletada, mitmes tund üldse tuleb. Kui stendi juurde läksin, siis nägin, et see on teistsugune kui varem. Varem oli tabelis jooksnud ühte pidi klassiruumi number ja teist pidi tunni number, aga nüüd oli ühte pidi õppeaine nimetus. Sellisest tabelist millegi üles leidmiseks oli vaja eelteadmisi.

*
Mängisin Partsiga malet. Tegin viigi. Eemaldusin mängukohast koos ühe poisiga. Ta arvas, et ma oleks võinud võita. Vaidlesin vastu, et Parts valmistub minu vastu. Viimasel ajal olen talle järjest kaotanud. Ma avaldasin oma partiisid blogis, nii võis mõni tugevam mängija sealt vaadata, mis tüüpi lõppmängudes ma vigu teen ja juhtida partii sellisesse lõppmängu.

0 vastukaja: