pühapäev, märts 03, 2024

Kirjutiste teemad

Lugesin ühte oranži sarja raamatut. Mõtlesin, et võiks kõik sarja raamatud läbi lugeda. Mina olin arvanud, et sellesse sarja peab kirjutama Euroopa Liidust, aga nüüd vaatasin, et teised on hoopis muudest asjadest kirjutanud.

*
Lamasin teki all. Ajakirjanikud tegid minuga katse, et panid vastu minu kätt koera nina. Vaatasin, et see on ainult nina ilma koerata, aga ei teadnud, kuidas sellest lahti saab. Kui püsti tõusin, kukkus nina varruka küljest maha. Ajakirjanikud halvustasid mind, et kui ma katsetada oleksin julgenud, oleks see juba varem juhtunud. Minu meelest oli lubamatu, et nad üldse sellise katse tegid.

*
Mul pidi täna olema magistritöö kaitsmine. Ootasin, et äratuskell heliseks. Oli üliõpilaspäevade algus ja üliõpilased hakkasid väljas laulma. Kui kella vaatama läksin, siis selgus, et see oli tänaseks helisema panemata jäänud. Nüüd oleksin vist hiljaks jäänud ja kaua oodatud kaitsmine oleks ära jäänud. Ma polnud kaitsekõnet ette valmistanud, aga kuna see uurimistöö oli eelmisega samal teemal, oleksin võibolla siiski rääkida osanud. Ma ei mäletanud enam kaitsmise kellaaega. Otsisin, kas ma olen selle mõnele paberile üles kirjutanud, aga ei leidnud. Mul oli vist kellaaeg paberile kirjutamata jäänud. Olin mõelnud, et piisab äratuskellast, märkamata, et ma ei jäädvusta kellaaega ka seal.

0 vastukaja: