kolmapäev, märts 27, 2024

Abiväe teooria

Olin suures toas. Öeldi, et põrandal on märjad jalajäljed. Avastasin, et minu sokid on märjad. Seletasin, et need on küll märjad, aga põhjus on selles, et ma astusin vette. Ema ja Pille ei olnud ikkagi minuga rahul. Otsustasin, et siis ma Tallinnasse ei sõida, sest nad ei vääri seda. Läksin oma tuppa. Hakkasin maalima. Pilt tuli vesine ja udune.

*
Räägiti Teisest maailmasõjast. Ühte meest süüdistati natsimeelses valetamises, kui ta ütles, et tõenäoliselt saatsid sakslased Bulgaariale abivägesid. Seda ei peetud võimalikuks, sest Bulgaaria asus mere ääres, mille kõigil teistel kallastel olid Saksamaa suhtes vaenulikud riigid. Mina pidasin võimalikuks, et mehel võib siiski õigus olla, sest kõik riigid ei olnud Saksamaaga sõjas, Rootsi oli erapooletu ja tema taga asus Norra, mis oli Saksa okupatsiooni all, abiväed võisid tulla Norrast läbi Rootsi.

*
Minu blogi rubriikide nimekirja oli eksikombel tekkinud üks rubriik, milles oli ainult üks sissekanne. Ma polnud tahtnud panna seda sõna rubriigi nimeks, vaid mujale. Kustutasin rubriigi nime ära, aga koos sellega kustus kogu sissekanne. Kui püüdsin sissekannet siiski üles leida, hakkas selle pealkiri vilkuma. Klaus ütles, et arvutis on viirus. Tundus, et tal õnnestus arvuti viirusest puhastada. Mul oli viiruseid olnud ka varem. Mõtlesin, milliste võrgulehekülgede külastamist ma pean vältima, et viiruse saamine ei korduks.

0 vastukaja: