kolmapäev, märts 13, 2024

Unenägija vanus

Minu küsimus tänaste unenägude kohta: "Kui vana inimese unenäod need on: /.../"

Minu vastus: "Ma olen 46-aastane, aga ma ei ole tüüpiline täiskasvanu. Mulle sobivad laste tegevused nagu mängimine, õppimine ja maiustuste söömine, mitte täiskasvanute tegevused nagu vanemate juurest ära kolimine, abiellumine, väljaspool kodu töötamine, autojuhtimine ja alkoholi tarvitamine."

Tehisintellekti vastus: "Need unenäod võivad olla seotud vanema inimese murede ja hirmudega seoses oma võimekusega ning enesetunde või ebakindlusega. Politseimajja minek võib sümboliseerida kontrolli või autoriteedi puudumist oma elus. Lõpueksamid võivad esindada minevikus tegemata jäänud valikuid või kaotatud võimalusi. See võib olla ka märk soovist enesearendamise ja uute oskuste omandamise järele.Üldiselt võib öelda, et neil unenäodel on sügavam tähendus seoses enesekindluse, eneseväärtustamise ja võimekusega vanemas eas."

Minu kommentaar: "Lõpueksamid võivad unenäos tulla pigem sellest, et ma teen ka praegu vaimset tööd ning valmistan ette blogisissekandeid, kirju ja trükipublikatsioone. Mul ei jäänud minevikus ükski eksam tegemata, ma tegin neid edukalt ja praegu oskan ennast ise eksamineerida. Enesekindlusest mul võib puudus olla, aga eneseväärtustamise osas on mul kõrge enesehinnang."

0 vastukaja: