teisipäev, september 14, 2021

Pildirull

Sain ajakirjanumbri läbi. Alustasin selle ära söömiseks tükkideks rebimist, rebisin juba esimese tüki. Siis mõtlesin, et isa pole seda veel lugenud ja võibolla on hiljemgi midagi järele vaadata. Lõpetasin rebimise. Vaatasin, kas eelmised uuemad numbrid on riiulis või olen need tükkideks rebinud.

*
Üks vend ütles, et perekonnas peaks olema ühtlus, et kõik tõusevad ja lähevad magama samal kellaajal. Vastasin, et aga kui üks on parajasti vannitoas, ei saa teine seal olla. Mõtlesin, et ühtlus ei pea olema tingimata teiste inimestega, vaid võib olla ka enda senise eluga.

*
Vaatasin ühte pildirulli haigete inimeste kohta. Üks mees küsis, mis rull see on. Vastasin, et tellisin selle Moskvast teist korda, sest sealt on vähe tellida. Mees tundis nüüd ära, et ta on seda rulli minu käes tõesti ka varem näinud. Olin selle mehega ka varem kohtunud, aga siis olid tal olnud teistsugune välimus ja nimi. Ta oli neid muutnud arvatavasti selleks, et ei peaks vanglasse tagasi minema. Tüdrukud valmistusid viktoriini alustama. Nad rääkisid, et viktoriinide tüüpküsimused on, kes on raamatus kelle sugulane.

0 vastukaja: