pühapäev, detsember 31, 2023

Koomikud

Räägiti, et need, kes lähevad reisile Venemaale, ei pääse enam tagasi, vaid nad pannakse vangi. Mul oli just reis Venemaale plaanis, aga nüüd otsustasin selle tegemata jätta. Meile tuli Putini nime mainimise pärast venelane koju. Peitsime ennast voodi taha, aga minu jalad paistsid voodi otsa kõrvalt välja.

*
Vaatasime televiisorit. Seal näidati juuksurit. Ütlesin, et see on komöödia, et lõigatav püiab vaadata selja taha, aga lõikaja ei vaata lõigatavat, vaid lakke. Vastati, et sellised komöödiates esinevad momendid kasutatakse komöödiareklaamides alati ära. Praegu vaatasime komöödia reklaami, aga see oli üsna pikk.

*
Olin Paides. Ütlesin midagi teravat ja palusin kohe vabandust. Mõtlesin, et seega ei palu ma vabandust mitte ainult unenägudes, vaid ka ärkvel olles. Mul läks laua peale vedelikku ümber ja Siiri pühkis selle lapiga ära. Mul sai käsi märjaks. Siiri tõi jälle lapi ja pühkis sellega mu kätt. Mul hakkas käsi kipitama. Ütlesin Siirile, et ta pühkis enne selle lapiga hapet ja nüüd minu kätt. Siiri sai vihaseks ja ütles teistele, et kui ma sellist juttu räägin, siis tema minuga üldse ei tegele. Mulle tuli meelde, et piiritus ei ole hape. Siiri alati desinfitseeris mu haavu, ise ma seda ei teinud. Ütlesin, et ma muidu teeks midagi, aga ma olen tohutult unine.

0 vastukaja: