teisipäev, detsember 12, 2023

Sarnased ja erinevad teosed

Üks raamat oli teise raamatu jäljendus. Mõtlesin, et minu raamatute järgi ei ole tehtud ühtegi jäljendust. Siis mulle tuli meelde, et ühte enda blogiga samasugust blogi ma olen näinud - Helina oma. Aga see ei olnud minu blogi jäljendus, vaid näitas, milline oleks minu blogi siis, kui ma teisest soost oleksin.

*
Möödusin Kerstini majast. Selle ees tundus olevat tema ema. Ma ei olnud kindel, kas see on tema, seetõttu ma ei öelnud talle tere. Ta pahandas, et alles kuu aja eest me ajasime juttu ja nüüd ei tunne ära. Tegin ringi ja hakkasin samasse kohta tagasi jõudma. Maja ees olijad võisid vaadata, et ma ei kõnni edasi-tagasi, vaid ringiratast. Ma ei teadnud, kas sel korral öelda tere, nüüd oli inimene juba tuttavam.

*
Klaus tegi lindistusi. Täiendasin neid endapoolse jutuga. Ema võis minu osa kohta öelda, et üldse pole tore. Lindistused pandi õigesse järjekorda.

*
Vennal oli vaja kooli raamatuid viia. Talle oli antud nimekiri, et ta viiks sinna umbes kaheksa erinevat liiki raamatut, täpsed raamatud võis ise valida. Andsin vennale need vajalikud raamatud. Andsin väärtuslikke teoseid, kuigi polnud kindel, kas need saab tagasi.

0 vastukaja: