teisipäev, märts 20, 2012

Neonatside blogid

Meie naabritel maal käis sageli kiirabi. Kui nemad kutsusid kiirabiauto endale, ei saanud seda meie kutsuda.

*
Öösel astus magamistuppa sisse keegi võõras ja ütles nimepidi, et tõi ühe mehe pidžaama. Ta riputas selle nagisse ja ise lahkus. Meie tõusime üles ja läksime teise tuppa rääkima. Ütlesime, et arvatavasti see pidžaama mürgitati. Mõtlesin, et vaenlased tõenäoliselt minu mürgitamisega ei tegele, pidades Klausi minust võimekamaks.

*
Läksin Peedul duši alla. Ma ei teinud seda pesemisruumis, vaid toas, mis ei tohtinud märjaks saada. Aga ütlesin, et ma kasutan kuiva vett.

*
Heitsin pimedas toas pikali. Tuppa tuli Tulviste, kes tegi sellist nägu, nagu saaks aru, et ma midagi varjan. Märkasin, et varjangi tekiga poolt nägu.

*
Ühe neonatsi blogi nimes oli kasutatud arvu 77. See oli tuletatud arvust 88. Olin hakanud tähele panema, et kõik neonatsid kasutavad oma blogide nimedes arve. Seetõttu tahtsin oma blogi nimest arvu 13 ära kaotada. Aga mõtlesin, et minu blogi on nende omadest vanem. Vennad vaatasid filme, kus näidati tulistamist ja pornot. Nemad olid nõus selliseid filme vaatama, aga mina mitte.

2 vastukaja:

Anonüümne ütles ...

13 on AC, 77 on GG ja 88 on HH. Lisaks tähendab esimene õnnetust ja on ka kuraditosinana tuntud, rääkimata inglise lühendist alalisvoolu kohta. Sellest lahtisaamise kiusatust seletaksin hingelise puhastuse vajadusega. 77 on numeroloogiline vihje vabaduse täiuslikkusele, aga õnne topeltseitse ei too. 88 on natsitervituse mumifitseeritud variant, topeltkaheksa tähistab numbrimaagias lõplikkust, vastupidi küliti 8-le, mis matemaatikas on lõpmatuse tähis.

Simo Runnel ütles ...

Simo13 anti mulle ühes kohas ilma küsimata kasutajanimeks. Algul see mulle ei meeldinud, aga hiljem hakkasin mujal ka kasutama.