teisipäev, oktoober 25, 2022

Imede ootel

Raudteejaamas tuli mulle vastu juuksur, kes soovitas uut soengut. Läksin reisile ja ootasin imesid. Tristan ütles, et ta teeb ühe ime. Ta pani mul käes oleva tiku põlema. Jõudsin selle enne kustutada kui see mul sõrme kõrvetas. Tristan ütles, et igaüks peabki ise tule kustutama.

*
Kartsin kuutõbe. Karjusin õudusega, et ma olengi voodist välja tulnud. Järgmisel hetkel leidsin ennast siiski voodist. Vennad olid oma voodites.

*
Kohtusin hiigelsuure koeraga. Mõtlesin, et kui saan tema vaateväljast välja, siis teisel pool maja võib joostes põgenema hakata. Koer seisis tagajalgadel ja lõi mulle esikäpaga plaksu. Küsisin, kas ta on taltsutatud. Ta vastas, et on küll. Võibolla ta kõiki sõnu ei suutnud siiski hääldada.

*
Kirjutasin paberirulli peale. Arvasin, et Tõnu vaatab mujale, aga Tõnu jutust selgus, et ta on täpselt näinud, mida ma kirjutan. Rääkisin, et järgmisel kirjutamiskorral saab see rull täis ja et see on ise paberist kokku liimitud.

*
Mõtlesin, et koolis käimisel ei ole mingit mõtet, tulemusi annab ainult iseõppimine. Kõik keskkoolis matemaatikas õpetatu oli ununenud.

0 vastukaja: