laupäev, oktoober 15, 2022

Mets ja jõgi

Olin ühe mehe korteris külas. Väljusime korterist, et enne sõitu kiiresti põldudelt saaki koristada. Jäin teistest maha. Kui kohale jõudsin, siis selgus, et nad olid kogemata koristanud saagi muuhulgas kahelt võõralt põllult. Korteriomanik läks neid põlde vaatama.

*
Olin Paides. Väljusin majast. Õues ütles Klaus, et tuumaraketi ülelendu saab jälgida ühe minuti pärast. Läksin tuppa tagasi, et jälgida sündmust mitte taevast, vaid ajakirjandusest. Ma ei teadnud, millist riiki tulistatakse.

*
Läksin Peedul Oravametsa. Selgus, et seal oli puid hõredamaks jäänud ja ei saanud enam ennast nii hästi varjata. Eemalt paistis, et tammil on inimesi. Ka metsa all jõe ääres oli poisse, kes kala püüdsid. Kalapüüdjatest natuke kaugemal seisis terve suur ekskursioonirühm. Tegelikult need kalapüüdjad olid tõenäoliselt osa samast ekskursioonist, nad olid kala püüdmiseks rühmast eraldunud. Mõtlesin sellest, mida ma pärast selle sõidu kohta blogis kirjutan. Mõtlesin, et ma ei sõida veel Tartusse tagasi, ma lähen hilisemal kellaajal ja jõuan enne süia. Teised kutsusid, et ma läheks koos nendega varsti väljuva bussi peale. Vastasin, et ei, ma olen vähemalt tund aega veel Peedul.

0 vastukaja: