pühapäev, aprill 27, 2008

Unenägu lauludega

Teatasin, et ma lendan lennukiga Ameerikasse. Mina pidin lennukit juhtima. Ivar ütles, et mul ei ole lennuki Ameerikasse juhtimine lubatud. Ma ei teadnud, miks. Võibolla arvati, et ma pole selleks piisavalt terve inimene. Aga võibolla arvati hoopis, et ma ei oska.

Otsustasin, et ma hakkan nüüdsest liikuma lennates, et koerad mind hammustada ei saaks. Aga mõni koer oskas kõrgele hüpata. Nende eest tuli veel kõrgemale lennata. Teised inimesed kõndisid maapinnal. Neid koerad hammustasid. Hammustatutel soovitati marutõvevastaseid süste tegema minna. Öeldi, et nende jaoks, kes kunagi ühtegi haigust põdenud ei ole, ei ole marutõbise hammustus veel kõige suurem oht. Veel suurem oht oli see, et koos marutõve vastase süstiga tehti ka glükoosisüst, mis võis olla osade inimeste jaoks surmav. Neile, kellel polnud varem haigusi olnud, ei olnud veel glükoosisüsti tehtud ja nende puhul polnud tulemus ette teada.

Räägiti, et kirjad ei jõua alati kohale. Nägime ka nüüd postkontoris ahjus põlemas kirju, mis olid meile koju tulemata jäänud. Ütlesin Maajale, et ühed kurjategijad on öelnud, et kui me saame kristallasju, annaks me osa asjadest neile. Maaja küsis, mida ma ütlesin. Kordasin oma lauset veidi teistsuguses sõnastuses.

Kuulasin raadiot. Laulis Steinfeldt. Laul oli laste kasvatamise teemal. Seal oli omavahel sarnaseid ridu nagu "teistsugust armastust ei ole olemas" ja "pedantsemat armastust ei ole olemas". See oli iroonia, sest laulja arvates oli küll olemas. Järgmisena laulis Nirti. Tema laulis muuhulgas, mida ta teeb oma "kreisile sõbrale". Sellega ta ütles, et ta ise ei ole "kreisi" ja et tema sõbraks võib vahel olla isegi "kreisi".

2 vastukaja:

Hundioru Nirti ütles ...

Mind huvitab, et mismoodi võiks välja näha laulev blogija...?

Simo Runnel ütles ...

Ilmselt kuulsin raadiost laulja nime valesti. Kõnealust blogi olen ma väga vähe lugenud. Üks sissekanne on siiski meelde jäänud.

Kui küsimus on, kuidas see unenäotegelane välja nägi, siis teda polnud näha, ainult häält oli kuulda.