esmaspäev, november 29, 2010

Mida inimene tegelikult unes näeb

Mind viidi ufodega kaasa. Mult küsiti, kas ma tahan ufode juures naiseks võtta inimese või ufo. Vastasin, et parem inimese. Tegelikult ei teadnud, võibolla oleks ufo parem olnud. Mulle näidati uuringut unenägude kohta ja küsiti, mida ma sellest arvan. Küsisin vastu, kas see on ufode või inimeste tehtud uuring. Vastati, et inimeste. Piltidel oli näidatud, mida inimene tegelikult unes näeb, nagu oli aparaatidega kindlaks tehtud. Esimene pilt oli väga udune ja segane. Selline pilt pidi tekkima inimese ajus. Järgmine pilt oli natuke selgem ja seal olid tekkinud välkudele näod. Selline pilt pidi tekkima siis, kui unenägu läheb ajust keelele edasi. Kolmandal pildil olid näod täiesti selged. Selliseks pidi unenägu inimese mälus muutuma pärast ärkamist. Mõtlesin, et pildid võivad uneäos küll ududsed olla, aga unenäos pähe tulevad mõtted on selged ja neis kuuldud hääled täiesti selged. Seda ei osatud aparaadiga vaadata.

*
Tulin Pille toast arvuti tagant. Teistes tubades mängiti maleturniiri. Mina ei osalenud ja olin väga unine. Ehlvest ütles ühele maletajale, et tema välimusest on kohe näha, et ta on õige sportlane. Seejärel nimetas ta õigeks sportlaseks ka mind. Mõtlesin, et võiks vastata, et minu eesmärk ei ole olla sportlane, vaid kogu aeg targemaks minna. Sport seostub minu jaoks sellega, kuidas mõned aega maha taovad. Kuigi aja maha tagumist oli nimetatud ka ebasportlikuks. Läksin väiksesse kööki. Selle küljes oli rõdu ja minu arvuti oli rõdul.

*
Magasin Paides. Kuna mul ei läinud uni üle, siis kahtlustasin, et õhus on jälle natuke vingu. Hakkasin kahtlema, kas oleme Paides või Tartus. Mõtlesin, et usun parem, et Paides, sest Tartus ei ole ahju, seal ei saa seetõttu õhus vingu olla ja seda teades ärkaks üles.

0 vastukaja: