esmaspäev, veebruar 27, 2023

Lõunasöögile hilinemised

Täna käisin 29. korda sel talvel suusatamas.

Eile jäi suusatamine vahele, sest käisin raamatukogus. Ma ei jõudnud raamatukokku nii vara kui nädal varem, seetõttu jäin lõunasöögile hiljaks. Kui parajasti söömise lõpetasin, tuli külla üks vend. Tal on täna sünnipäev, seetõttu jõid teised juba eile selle auks šampust. Ütlesin, et ma võiks juua šampuse asemel toonikut, aga kuna just lõpetasin söömise, siis ei joo midagi. Venda ma veel õnnitlema ei hakanud, sest mõtlesin teha seda täna kirja teel. Aga ta ütles, et ta ei taha õnnitluskirju, sest neid on saadetud varem liiga palju ja teda huvitavatel teemadel talle ei vastata.

Olin viimasel ajal iga päev mõelnud, kuidas venda tänavu kirja teel õnnitleda. Ma pole talle palju kirju saatnud, sest ta pole neid varem ka väga tahtnud, aga arvasin, et vähemalt sünnipäeva puhul võib kirjutada. Pärast keelu saamist ei tahtnud ma siiski läbi mõeldud plaanist loobuda ja tähistasin tema sünnipäeva kohas, mida ta ei osanud ära keelata, nüüd veel lisaks blogis.

Täna hilines ka suusatama minek, seetõttu jäin teist päeva järjest lõunasöögile hiljaks. Väljudes oli külma kaks kraadi ja päike paistis. Ema arvas, et täna on lumi liiga hele, aga minu jaoks ei olnud. Suusatasin kaks ringi. Need tundusid saavat läbi kiiremini kui ühelgi varasemal korral, seetõttu oleksin tahtnud suusatada ka kolmandat ringi, aga hilist kellaaega arvestades seda ei teinud. Kui koju jõudes kella vaatasin, oli suusatamise algusest lõpuni kulunud siiski umbes sama palju aega kui varasematel kordadel. Tegelikult suusatades ka mõtlesin, et tahaks jalakäijast kiiremini ette jõuda, ma liigun aeglaselt.

/TÄIENDUS: Täna olevat vend telefonis öelnud, et oma inimesed võivad ikka helistada ja kirjutada./

0 vastukaja: