laupäev, märts 30, 2013

Vahukoor laual

Minu endine kehalise kasvatuse õpetaja näitas, et tegi minust foto. Ta tahtis et ma kirjutaks selle juurde ankeeti oma andmed. Hakkasin kirjutama, aga kirjutamine läks mitu korda sassi. Olin üllatunud, et õpetaja minusse nii hästi suhtub, et mind pildistab. Aga ta seletas ära, et teeb fotosid selleks, et neid õppevahendina kasutada. Siis ta tahtis mind ilmselt negatiivseks näiteks tuua.

*
Sõin putru. Vaatasin, et vahukoore pudel on ümber läinud. Selle osa vahukoorest, mis oli laua peal, jõin ära, et põrandale läinu lapiga kokku pühkida. Kui söömise lõpetasin, siis närisin nätsu. Läksin koju. Seal rääkisin, et ma sõin palju ja pärast närisin nätsu peale. See oli kümme aastat vana näts.

*
Sõitsime bussiga Paidest Tartusse. Mina istusin tagaistmel näoga bussi tagumise otsa suunas. Buss hakkas kiiremini sõitma. Hüüdsin, et ei kihuta. Raivo võrdles enda ja Tõnu sõidukeid, et üks on euronormide järgi liiga kõrge ja teine liiga lai. Ta ütles, et kõik sellised lähevad mahakandmisele. Tõnu vaidles vastu, et see eeskiri kehtestati aastal 1998, sellest ajast alates ei või uusi selliseid masinaid tarvitusele võtta, aga vanad võib lõpuni tarvitada või nende hind kompenseeritakse.

0 vastukaja: