laupäev, detsember 20, 2008

Otsisin toimumiskohta

Paberile oli kirjutatud kolm nime. Kahe esimese kohta ütlesin Klausile, et neid saaks kirjutada arvutiga. Kolmanda kohta ütlesin, et sellist nime ei tohi kirjutada, muidu mõeldakse, et kõiki nimesid tuleb kirjutada arvutiga. Selle nalja üle naersime mõlemad pikalt.

Täna pidi toimuma koolipidu. Kõndisin linnas ringi, et ehk näen kedagi, kellelt küsida, kus pidu toimub. Esimesena nägin Gerlit. Ma ei saanud kõigist tema öeldud lausetest aru. Seejärel nägin rühma poisse seismas ja juttu ajamas, kelle hulgas oli Sven. Sven naeris selle üle, et mul oli suu nätsu täis ja raske rääkida. Edasi kõndides puhusin nätsumulle. Nooremana polnud mul mulli puhumine välja tulnud, aga nüüd sain aru, et selle jaoks tuleb panna suhu korraga mitu nätsu.

Ema ja Taimo rääkisid rohtudest. Ema ütles, et belladonnal on sageli saatuslikud tagajärjed. Taimo vaidles vastu, et ei ole. Ta olevat seda andnud mitmetele, kellega ilma selle rohuta poleks üldse kontakti saanud. Taimo oli vist apteeker, mida ma varem ei teadnud.

Raun oli välja andnud palju poliitilisi brošüüre. Toimus nende esitelu. Seda juhtis Bristol. Kui saabus mõni hilineja, andis Bristol talle kohe sõna. Hilinejad eelistasid, et räägiks need, kes on eelnevaga kursis. Ronisin redeli või tabureti otsa, et kapi otsas trükiseid liigutada. Mulle õpetati, millist puutuda ja millist mitte.

0 vastukaja: