kolmapäev, aprill 20, 2011

Halvad sündmused

Ühe noore tugeva naismaletajaga mängimise eel oli mulle öeldud, et ma võidan, sest vastane teab ainult neid variante, mis on õiged. Nüüd oli ta ära tapetud, sest ta oli seotud narkoäriga. Minu klassivend oli ehitanud wc-st eluruumi ja sinna oli läinud üks koolipoiss elama. See koolipoiss oli vahepeal malega tegelemises pausi teinud, aga nüüd paistis uuesti tegelema hakkavat. Küsisin, kuhu need nüüd minema peavad, kes tahavad wc-s käia. See naismaletaja luges juttu Napoleoni kohta. Ta ütles, et ta kardab seda juttu. Vastasin, et mina ka kardan.

*
Isa palus, et üks mees tema silmi vaataks ja arvaks ära, mis on muutunud. Mees arvas ära, et isal on üks silm klaassilmaga asendatud. Järgmiselt mehelt, kes ei olnud jutuajamist kuulnud, küsis isa sedasama. Mees vaatas ja ütles, et kaks silma on eri värvi, ta ei hakka põhjust ütlema.

*
Ema ütles, et nüüd on selgunud, mis Klausi jalgadel viga on - ta lonkab. Seda, et Klaus imelikult kõnnib, oli varem märgatud. Olime trepikojas. Klaus viskas palli. Pall hakkas trepivahest lendama, mille peale Klaus möirgas. Aga õnneks jäi pall kahe trepi vahele kinni. Võtsin ta sealt ära. Ütlesin, et kui vähem õhku sees oleks olnud, ei oleks ta kinni jäänud. Klaus ütles, et talle tuleb kiirabi kutsuda. Viisin ta meie korteri ukseni. Seal Klaus möirgas. Küsisin, kas asi on selles, et ta hakkab kõnevõimet kaotama. Soovitasin, et kui ta ei saa rääkida, siis kirjutaks. Vastuseks Klaus möirgas. Paistis, et ta on mõistuse nii kaotanud, et ei oska enam kirjutada ka.

0 vastukaja: