laupäev, aprill 30, 2011

Tunnistuste valik

Vaatasin ühte raamatut. Mõnest leheküljest oli peaaegu pool puudu. Aga kui lehte keerata, siis sama lehe teine külg oli kummalisel kombel tervem. Tegin kindlaks, et ka sellel leheküljel, millest pool puuduvat tundus, oli see pool siiski olemas, sest kui paberi teisele küljele sõrm panna, siis paistis ta nagu läbi kile. Näitasin seda ühele tüdrukule. Tüdruk istus mulle selga. Tema õde oli läinud välismaale. Küsisin, kas selle õega saab veel ühendust.

*
Mul ei olnud lõputunnistusel nii head hinded kui olid varem. Mõtlesin, et kui mult kodus tunnistust näha küsitakse, siis võiks näidata kaks aastat vana tunnistust, kus hinded olid paremad.

*
Minu blogisse tuldi otsinguga, milles otsisõnadeks olid Helina ees- ja perekonnanimi. Mul ei olnud üheski sissekandes seda nimekombinatsiooni, aga ühes sissekandes olid nii eesnimi kui ka perekonnanimi erinevates lausetes olemas. Nüüd võis oodata, et Helinalt küsitakse kodus, kes mina selline olen. Ise ta polnud minust kindlasti kodus rääkinud.

*
Minu suure varba küünelt tuli järjest kihte maha, nii et küüs jäi järjest õhemaks. Tundus, et niiviisi oli võimalik terve küüs maha koorida. Küüne korraga eemaldamisel oleks tekkinud haav, aga kihtide kaupa koorides seda ei juhtunud.

0 vastukaja: