teisipäev, detsember 13, 2022

Punkt turniiriaastale

 

Täna toimunud Tartu kiirmale meistrivõistluste tulemused olid:
 
1. Sven Reimaa 4 punkti
2. Albert Pedmanson 4
3.–4. Kalle Peebo 3,5
         Mikk Kaarel Õim 3,5
5. Tanel Tiisler 3
6. Sander Lain 3
7. Tigran Martirosjan 3
8. Aleksander Juškov 3

11.–12.  Simo Runnel 2 (punktidega 10.–13.)
 
Andmed on võetud Maleliidu kodulehekülje turniiritabelist, aga muutsin kolme perekonnanime kirjapilti oletatavalt õigemaks. Eelmisena ümber kirjutatud turniiritulemustes olen teinud vahepeal ühe paranduse, sest üks järjestikusena märgitud koht oli tegelikult ka lisanäitajatega kohajagamine.

Tänasel turniiril oli kokku 16 osavõtjat ja 5 vooru ning mõtlemisaeg oli kümme minutit alustades ja kaks sekundit iga käigu eest. Vahel on defineeritud alla 15 minuti mõtlemisaeg välkmaleks.

Tegin viimase vooru ajal mängijatest kaks fotot.

Sain sama palju punkte kui nädalavahetusel pikal turniiril, aga täna on parem see, et kõik punktid tulid mänguga. Olin hommikul unine, aga sain päev läbi vormi parandada ja tundsin õhtul, nagu pea oleks töötanud paremini kui nädalavahetusel, kuigi ühes tänases mängus oli siiski palju ettejätmisi.

Mul pole plaanis tänavu aastal rohkem turniire mängida, kuigi matše loodan edasi mängida. Aprillist detsembrini osalesin koroona-aastate kohta rekordiliselt 14 turniiril, millest 9 toimusid päevakeskuses, 4 spordikoolis ja 1 koolimajas. Kiirturniire oli 10, pikki turniire 2 ja välkturniire samuti 2. Elulukku kirjutasin juurde ühe päevakeskuse kiirturniiril saadud esikoha ja ühe esikoha jagamise. Kodulehekülje malerubriiki lisasin kummaltki pikalt turniirilt ühe partii, fotosid lisasin rohkem, sest sain pildistada mitut inimest, kelle partiisid oli juba varem üles riputatud.

0 vastukaja: