laupäev, juuni 02, 2012

Kolme värvi ruudud

Kõndisime vendadega kesklinna suunas. Üks vend hakkas mulle tutvustama lähedal olevaid inimesi. Lähedal oli mitu inimest, keda ta tundis. Mulle ei meeldinud, et tuttavate inimeste tihedus on nii suur, sest mina ei olnud kedagi ära tundnud.

*
Olime maletrennis. Karba tahtis alustada tundi Fischeri raamatu teemal. Kõigil olid Fischeri raamatud ees ja lugesid neid. Karba ütles, et me võtsime valed Fischeri raamatud, tund tuleb teise raamatu kohta. Vastasin, et kodus ma lugesin kolmandat Fischeri raamatut. Ma olen seda muidugi varem ka lugenud, aga ei mäleta, kas tervikuna, mistõttu alustasin uuesti. Räägiti, et teatud vanuses loobus Fischer põhimõttest mitte käike tagasi võtta. Ta mängis kolme värvi ruutudega laual, aga sellel oli liiga palju punast ja rohelist.

*
Oli laagri eelviimase päeva õhtu. Läksime magama. Teistel olid juba linad homseks pakitud, minul veel mitte. Sven ütles, et need peavad homme kindlal kellaajal kohvris olema. Üks poiss ütles, et ma peksan, käsutan ja sõiman teda. Vastasin, et tal on paranoia, mina pole midagi sellist teinud. Paranoia on esimene seda liiki sõna, mida ma tema kohta kasutan, aga ma ei kasuta seda sõimusõnana, vaid diagnoosina.

0 vastukaja: