pühapäev, august 26, 2012

Mängude tagajärjed

Laulsime maailma lõpu laulu. Siis tulid meile pähe teistsugused lauluteemad ja hakkasime laulma hoopis igapäevasematest asjadest.

*
Läksime jalgrattaga sõitma. Klaus väntas ja mina istusin pakiraamil. Mul ei olnud kiivrit. Jalgratturite kohustus kiivrit kanda pidi jõustuma veerand tunni pärast, aga veel see ei kehtinud. Klaus läks ja istus ühes klubis. Mina seisin kõrval. Ühed mehed hakkasid Klausiga tüli norima. Panin ühele tülinorijale käe suu ette.

*
Mängisin pika male turniiril Sveniga. Mäng oli väga pikk. Lõpuks kaotasin ajaga. Sven näitas, et kui ma oleks veel ühe käigu teinud, oleks seis muutunud tema paremusest viigiliseks, sest tal poleks enam millegagi lippu minna olnud. Ühel poolel oleks jäänud lipp ja teisel palju muid vigureid. Rei ütles, et mina mängisin passiivselt. Mina ütlesin, et ma ründan alati maruliselt, aga mängu teist poolt oskan halvemini. Vorobjov tuli pärast sellist mängu minuga Eesti meistriks. Tänu sellest mängust saadud mõjutusele ta Eesti meistriks tuligi. Võis oodata, et Sven tuleb tänase mängu mõjul Tartu meistriks. Põgenesin vanglast rõdult alla hüppamise teel. Tahtsin põgeneda üle kanali.

*
Jõudsin koju. Külas oli üks väike laps. Ta oli mänginud malenuppudega. Nüüd oli suurem jagu uue komplekti nuppe kadunud. Uues komplektis olid hiigelsuured nupud. Vanast väiksemate nuppudega komplektist ei olnud ükski kadunud. Hakkasin kadunud nuppe otsima. Otsisin ja otsisin, aga kõiki nuppe üles ei leidnud. Võibolla sellepärast, et otsisin kogu aeg ainult kahest kohast. Võibolla oleksin pidanud vaatama ka enda sahtlitesse.

0 vastukaja: