reede, august 10, 2012

Punkte tõi kell

Mängisin kolmenädalase vaheaja järel jälle kiirturniiril. Ühtlasi vaatasin eelmise turniiri lõpptulemusi. Esinelik oli poolepunktiliste vahedega selline:

1. Kõiv
2. Peebo
3. Solovjov
4. Harujõe

Täna oli kaks osavõtjat rohkem ehk 16. Mängiti šveitsi süsteemis seitse vooru veerandtunnilise mõtlemisajaga. Tulemused olid:

1. Trohhalev 6
2. Peebo 5
3. Seljodkin 4,5
4. Raidväli 4,5
5. Ivainen 4,5
...
Runnel 3

Minu tulemused voorude järjekorras olid:

1. Põvvat-Runnel 0:1
2. Runnel-Trohhalev 0:1
3. Ojaste-Runnel 1:0
4. Runnel-Metsoja 1:0
5. Viikmaa-Runnel 1:0
6. Runnel-Kõiv 0:1
7. Urgas-Runnel 0:1

Metsoja ja Urgast võitsin ainult ajaga. Ise ajaga kaotusi ei saanud, aga Trohhalevi vastu eksisin ajapuuduses. Viikmaa vastu arvasin, et sain lipu ja ettureid kahe vankri eest, aga sidumise tõttu kaotasin kohe veel viguri ja omalt poolt ettureid. Asusin siiski lipu, etturi ja kuningaga vasturünnakule. Ojaste väitel oligi minu seis päästetav, kui ma oleks etturi üks käik varem e3 pannud. Kõivu vastu oli mul materjali rohkem ja sain vähemalt käikude kordamisega viigi teha. Aga rohkemat lootes sain ise mati. Urgase vastu kahisin kaks vigurit, võttes tagasi ühe ja ettureid. Lõppseisus oli mul vanker vähem, vastu mitu etturit rohkem. Mulle tuli kasuks võibolla ka see, et minu kell vähemalt ühel käigul ei tiksunud. Arvestades vahepealset mängupausi võib minu punktide arvu pidada ootuspäraseks. Ma ennustusi ei teinud, aga vastuolu varasemate kogemustega pole. Ilm oli täna mängimiseks paras.

0 vastukaja: