pühapäev, september 18, 2011

Vaatasin jääkarude pilte

Vaatasin raamatut jääkarude kohta, kus oli palju pilte. Kuna polaaralast oli raske palju erinevaid huvitavaid pilte saada, oli raamatusse panemiseks valitud välja eriti selliseid pilte, kus oli inimesi. Ühel pildil oli kõrvutatud ühe jääkaru ja ühe inimese nina, mis olid väga sarnased. Aga tegelikult ei olnud kindel, kummal paberi küljel see inimese nina on. See võis olla lihtsalt juhuslik paberist läbipaistmine. Selgust ei saanud kumbagi lehekülge keerates. Mõtlesin sellest raamatust Helinale kirjutada. Mõtlesin kirjutada, et kui tal endal kodus entsüklopeediat ei ole, võib ta minu poole seda entsüklopeediaköidet vaatama sõita.

*
Kõndisin koos Erikuga läbi Annelinna hoovi. Taevas oli rööbastee. See oli seal olnud ka varem. Võibolla tekitas seda mõni korsten. V. Leito kirjutas, et ufod on hakanud meile kesta ümber ehitama, inimesed tunnevad, kuidas see järjest kõvemini pigistab.

*
Meil oli kodus hambaarst. Ta ütles, et inimesel on 44 hammast. Küsisin, kas see tähendab seda, et iga hamba uurimiseks on mitu astet, kui palju mürki peale panna, ja kõigi astmete arv korrutada hammaste arvuga on 44. Hambaarst vastas jah. Hammaste uurimise vahend kukkus aknast välja. Pidin selle ära tooma. Kummardasin aknast välja. Istusin diivanil, kui meile tuli külla paljas naine. Nõuti, et ta ennast riidesse paneks, aga tema keeldus. Üks variant oli panna osaliselt riidesse.

0 vastukaja: