neljapäev, aprill 23, 2020

Pilet kajutisse

Ostsin laevapileteid. Otsustasin, et seekord ostan pileti kajutisse. Piletimüüja ütles, et kajutisse piletit ei ole. Kui ma teda õpetasin, siis ta selle leidis. Tal ei olnud täpset raha tagasi anda. Õpetasin, et ta annaks siis ühe sendi rohkem. Nii ta tegigi. Mõtlesin, et võibolla oleksin mina pidanud ühe sendi rohkem maksma. Läksin laeva ja hakkasin oma kajutit otsima. Leidsin küll sarnaseid kajutinumbreid, aga need olid ühe võrra suuremad või ühe võrra väiksemad. Olin juba kõik korrused läbi otsinud ja oma kajutit polnud leidnud. Läksin trepist alla, et otsast peale alustada. Klaus oli otsimisest väsinud, ütles, et tema loobub, ja läks laeva pealt maha.

*
Mängisin maleturniiril. Mul oli väga hea tabeliseis. Järgmiseks pidin mängima Sveniga. Pakkusin, et teeme kokkuleppeviigi. Ta paistis nõus olevat. Ütlesin, et enne mängime natuke, sest kokkuleppeviikide eest võis karistada saada. Mängides läks mul seis nii heaks, et mõtlesin, et mängiks siiski võidu peale. Aga võibolla hakkasin seisu maha mängima. Sven analüüsis koos ühe pealtvaatajaga partiid, et ma oleksin saanud merelt järve tulistada ja mis tema selle peale oleks teinud.

*
Sõitsin bussis. Hoidsin kahe käega torudest kinni. Siis mõtlesin, et üks käsi on teisele inimesele liiga lähedal, seetõttu lasin ühe käe lahti. Sõitsin kesklinna poolt Kanali peatusesse ja sealt Pärmivabriku peatusesse tagasi, seal läksin maha. Mõtlesin, et nüüd ma tulin ju kogu tuldud tee tagasi. Pärmivabriku peatus oli küll ka kodule lähedal, aga pidin sama vahemaa nüüd uuesti läbi kõndima.

0 vastukaja: