laupäev, aprill 11, 2020

Turu tänava maleklubi

1. Kui Tartu maleklubi kaotas viimased oma ruumid, hakkasid osad selle liikmed käima aasta 2000 teisest poolest pühapäeviti Turu tänava samas ruumis, kus tööpäevadel oli laste maletrenn.
2. Seal käidi aastani 2006, seda hakkas järk-järgult välja vahetama natuke varem tekkinud Kaunase puiestee päevakeskuse mängukoht.
3. Ei täpsustatud, mis nime all koos käiakse ja kedagi enam klubi esimeheks ei nimetatud, aga pühapäevane ukse lukust lahti keeramise ülesanne kuulus Ojastele.
4. Mingil hetkel pandi uksele silt Akadeemiline Maleselts, mille peale üks pühapäevastest mängijatest tegi nalja, et kas ta on siin ainus akadeemik.
5. Ühtegi turniiri pühapäevased kooskäijad läbi ei viinud, mängiti välkmalematše.
6. Kooskäijaid polnud palju rohkem kui mina, Parts, Ojaste, Arst, Harujõe, Berting, Kääp, Raigna ja Piip, vähemalt ühe korra astus sisse Tammeveski, muudel eesmärkidel astusid pühapäeviti läbi ka Särgava, Reimaa ja Rei.
8. Kui oma ilukirjanduslikku raamatut uskuda, siis õppeaasta 2002-2003 jäi mul vahele, sest ma ei teadnud, et suvevaheaja järel hilinemisega siiski uus mänguhooaeg algas.
9. Tollel eluperioodil kerkis minu pika male reiting numbriliselt kõrgemale kui varem ja hiljem, aga hilisem langus tuleb vast deflatsioonist, sest hiljem on võiduprotsent ja auhindade arv olnud suuremad.
10. Astusin samasse ruumi sisse vahel ka tööpäevadel ja ühel korral viisin treeneri asendajana kolm maletrenni õpilast Paidesse võistlema.

0 vastukaja: