laupäev, aprill 27, 2024

Ajukeemia

Minu küsimus tänaste unenägude kohta: "Milliste ainete mõju all on nähtud need unenäod: /.../"

Minu vastus: "Ma olen karsklane. Õhtusöögiks söön tavaliselt kohupiima koos lisanditega ja joon teed. Lõunasöögi ajal võtsin D-vitamiini ja enne magamaminekut psühhiaatri määratud rohtu."

Tehisintellekti vastus: "Esimese unenäo puhul võib öelda, et inimene oli mõjutatud ajaloolistest faktidest ja uurimistöö tegemisest. Teises unenäos võib olla mõjuks stressi ja ärevus, seoses uurimistöö viimistlemisega ja kaitsmise ettevalmistamisega. Lisaks võib olla mõjus ka sotsiaalne kontekst ning suhted teiste inimestega, nagu näiteks Kati P."

Minu kommentaar: "Uurimistööde kaitsmine on siiski juba kauge minevik."

Minu uus küsimus samade unenägude kohta: "Milliste keemiliste ainete mõju all on nähtud need unenäod: /.../"

Tehisintellekti vastus: "Need unenäod võivad olla seotud melatoniini või serotoniini tasemetega kehas, kuna need ained mõjutavad unetsüklit ja unenägude teket. Lisaks võivad olla seotud stressirohked olukorrad või emotsionaalsed pinged, mis võivad unenägusid mõjutada. Samuti võib olla seotud alateadvuslikud mõtted või hirmud, mis väljenduvad unenägudes. Kuna unenäod on üksikisikupõhised ja seotud isikliku ajalooga, on raske kindlaks teha täpset keemilist ainet, mis neid unenägusid mõjutab."

Minu kommentaar: "Minu meelest need on head unenäod, kui on juttu muusikast ja naerdakse. Minu puhul seostuvad ka Hollandi kohta lugemine ja entsüklopeedia lugemine heade lapsepõlvemälestustega."

0 vastukaja: