reede, aprill 19, 2024

Kuupaiste

Läksin ühte klassiruumi oma lõputunnistust ja hinnetelehte tagasi andma. Kui ruumist välja tulin, nägin, et need on mul ikka veel käes. Läksin uuesti ruumi ja ütlesin, et ma andsin vajalike paberite asemel kogemata ära oma joonistused. Õpetaja andis mulle paki tunnistusi ja ütles, et ma saan nüüd oma kõigi klasside tunnistused enda kätte. Mõtlesin, et see on hea, siis saab keskmise hinde muutumise kohta graafiku joonistada. Seni olid mul osade klasside tunnistused puudu olnud.

*
Mängisin pikka malet ja kaotasin. Pärast mängu lõppu ülikooli maleklubist pärinev vastane ütles, et oli enne mängu helistanud teisele ülikooli maleklubi mängijale ja küsinud, mida minu vastu mängida. See oli vastanud, et mulle ei meeldi avanguvariant a4-Rb6-a5. Vastasin, et nii võib öelda kinniste avangute kohta, aga täna mängisime lahtist avangut, käigust a4 ei olnud kasu. Lisasin, et kui Rei veel elas, siis mind õpetas Rei. Nüüd õpetavad vahel Parts ja Pogossov, aga nende nõuandeid ma ei võta kuulda. Vastati, et Parts õpetab üldse palju.

*
Vaatasin pimedal kellaajal aknast taevas seisvat täiskuud. Siis hakkas kuu liikuma. Ta läks pilve taha, aga paistis ka läbi pilve. Mõnes kohas oli pilv siiski nii paks, et vahepeal ei olnud kuud näha.

0 vastukaja: