neljapäev, aprill 18, 2024

Lähestikku jõed

Kaks lähestikku voolavat jõge olid Leena ja Irtõš. Üks neist oli selge veega ja laevatatav, teine kivine ja mittelaevatatav. Rindejoon peatus ühel neist jõgedest. Mõtlesin, et võibolla tänu jõele jääb nüüd rindejoon senisest stabiilsemaks.

*
Oli algamas maleturniir. Olin ühes ruumis ja vaatasin läbi klaasakna teise, kus arvasin ära tundvat Karba. Aga ta tuli minuga samasse ruumi ja selgus, et ta pole Karba, vaid üks vanem naine. Kuigi nüüd oli ta minuga samas ruumis, ei vaadanud ma tema poole, vaid jätkasin läbi klaasakna vaatamist.

*
Vaatasin peeglist oma hambaid. Puudutasin sõrmega ülemist lõikehammast ja seejärel märkasin, et selle hamba pealmine kiht logiseb. See tähendas, et ta võis varsti murduda, ei teadnud, kas pärast seda veel ilma valuta süia saab. Võisin panna arstiaja kinni ennetavalt juba enne hamba murdumist. Aga ei teadnud, kas arstiaega on vaja, varem oli mulle ühele sarnasele haavale salvi kirjutatud, haav oli nüüdseks paranenud, arvatavasti võis nüüd kasutada sama salvi. Aga eelmine haav oli olnud väike, see lõikehammas oli hiigelsuur.

0 vastukaja: