pühapäev, aprill 07, 2024

Isiksuseomadused unenäos

Minu küsimus tänase unenäo kohta: "Millised isiksuseomadused on selles unenäos esindatud tugevamalt ja millised nõrgemalt skeemi järgi, milles kasutatakse mõisteid neurootilisus, ekstravertsus, sotsiaalsus, avatus ja meelekindlus: /.../"

Minu vastus: "Varem tehtud testi järgi oli mul suhteliselt palju meelekindlust, sotsiaalsust ja avatust. Ekstravertsust oli rohkem kui neurootilisust. Selles unenäos viitavad head tulemused malemängus ja õppetöös meelekindlusele, aga see pole maksimaalne, sest head ei ole kõik tulemused. Avatusele viitab erinevate valdkondadega tegelemine, tegutsemine nii üliõpilase kui ka maletajana. Tagumiste kohtade vastu huvi puudumist võiks mõni lugeja tõlgendada sotsiaalsuse puudumisena, aga ma tõlgendan seda sotsiaalsusena, teades, et mõni mängija loeb nõrgemate tulemusi, et neid narrida. Kui unenäos meenuvad paremad, mitte halvemad tulemused, siis see võiks näidata, et ekstravertsust on rohkem kui neurootilisust, aga nagu Jung ütles, ainult ühe unenäo põhjal ei saa kindlaid järeldusi teha."

Tehisintellekti vastus: "Selles unenäos on tugevamalt esindatud isiksuseomadused nagu perfektsionism ja enesele seatud kõrged standardid, mis võivad osutada neurootilisusele ja meelekindlusele. Autor näitab üles ka ekstravertsuse tunnuseid, kui ta keskendub oma enda saavutustele ja ei ole huvitatud teiste kordadest. Samuti võib tugevamalt esineda avatus uute kogemuste vastu, kui autor kaalub, millise saavutusega tema elus on olulisem tegemist. Nõrgemalt võib esineda sotsiaalseid omadusi, kui autor väljendab vähese empaatiaga teiste saavutuste suhtes ja soovitab lihtsalt rohkem trenni teha."

Minu kommentaar: "Nagu ma arvasingi, tõlgendas tehisintellekt valesti sotsiaalsuse punkti. Ärkvel olles mõni halvema koha saanu palub, et tema tulemusi ei vaadataks. Ma ei nõua kelleltki rohkem trenni tegemist, aga annan nõu, kuidas saab minust paremaid tulemusi saavutada. Ma riputan oma malepartiisid üles, mille abil vastased saavad minu vastu valmistuda."

0 vastukaja: