teisipäev, aprill 30, 2024

Sünnipäeva laupäev

Mina: "Palun anda viis intervjuu küsimust blogijale päev enne sünnipäeva."

Tehisintellekt: "1. Mis on sinu plaanid ja ootused oma sünnipäevaks?
2. Kas sul on mõni kindel sünnipäevatraditsioon või rituaal, mida iga aasta järgid?
3. Milline on olnud sinu kõige meeldejäävam sünnipäeva tähistamine seni?
4. Kas sul on mõni eriline sünnipäevamälestus lapsepõlvest, mida alati meenutad?
5. Kuidas kavatsed tähistada oma sünnipäeva koos lähedaste või sõpradega sel aastal?"

Mina: "1. Kaks päeva enne sünnipäeva algas mul silmapõletik, praegu tahan kõige rohkem, et see üle läheks. Lisaks mõtlen pidada sünnipäevapidu, võtta vastu kirjalikke õnnitlusi ning blogis ja kaustikus midagi päevakohast kirjutada. Nädal hiljem tähistan tõenäoliselt sünnipäeva koos maletajatega malet mängides.

2. Sünnipäeva tähistamise viis on elu jooksul muutunud, aga püsiv on olnud, et on toimunud väike pidu. Kes on peol osalenud, see pole olnud alati täpselt sama. Minu sünnipäev on juhtumisi olnud riigipüha erinevate riigikordade ajal, seetõttu on olnud kerge tähistada sünnipäeva õigel kuupäeval. Vahel on siiski pidu toimunud ka natuke teisel kuupäeval.

3. Kõige meeldejäävamad pole võibolla üldse enda sünnipäevad, sest mõni juubilar on teinud suurema peo. Samuti võib väiksema peo korral kellegi teise sünnipäev olla meeldejäävam, sest see ei toimu igapäevases kohas. Aga oma sünnipäevadest on mul üks ilus mälestus, et elasin veel vanas korteris, läksin koos isaga oma sünnipäeval jalutama ja lõoke laulis.

4. Ma meenutan eri kordadel erinevaid asju. Mõni sünnipäev võib meenuda ka muul kuupäeval, kuna kingitus jääb silma alla. Kui sünnipäevaks või jõuludeks on kingitud raamat, siis on see suure tõenäosusega veel alles. Ka näiteks minu seni ainus isiklik fotoaparaat on sünnipäevakink, nii seostuvad peaaegu kõik minu tehtud fotod sünnipäevaga. Kuigi see polnud enam lapsepõlves. Lapsepõlves kingiti mulle ükskord sünnipäevaks kaisukaru, olen tema kohta trükis luuletuse avaldanud.

5. Süia igapäevasest pidulikumat toitu, vastata võimalikele kirjalikele õnnitlustele ja homme uuesti blogis sellest tähtpäevast kirjutada."

0 vastukaja: