kolmapäev, aprill 24, 2024

Horoskoop

Minu küsimus tänaste unenägude kohta: "Millises tähtkujus sündimisega seostatav iseloom nendes unenägudes väljendub: /.../"

Minu vastus: "On väidetud, et horoskoopide kirjutajad võtavad asju lihtsalt laest. Ma olen horoskoope väga vähe lugenud. Tähtkujud mõjutavat inimest oma kauguse tõttu vähem kui möödasõitev auto. See, millisel aastaajal inimene sünnib, mõjutavat teda küll, aga teisel pool maakera on aastaajad vastupidised. Ma arvan, et kui tähtkujusid seostatakse kindlate iseloomudega ja inimene on oma horoskoopi lugenud, siis võib see teda siiski mõjutada. Ma olen sündinud Sõnni tähtkujus. Kooliajal ma lugesin Sõnni horoskoopi, aga mäletan sellest vähe. Meeles on, et Sõnnile on tähtis tema raha ja ta on väga püsivate tunnetega. Järgmist küsimust mõeldes meenutasin neid teadmisi juba eile, nii võis see minu tänastesse unenägudesse tungida. Unenäos aastakümnete kaupa ette mõtlemine võiks näidata Sõnni püsivust, samuti on unenäos juttu rahast. Aga ma leian siit ka Jäära tähtkujuga seostatavaid omadusi. Jäärade kohta mäletan, et nad pidavat teistest sagedamini pead ära lööma. Unenägudes võiks seda seostada ajuoperatsiooni ja suvalise ID-kaardiga maksmisega. Kui ma ei löö pead ära Jäära tähtkujus sündimise tõttu, siis pika kasvu tõttu."

Tehisintellekti vastus: "Sellise unenäo põhjal võib öelda, et unenäos nähtud isik on väga analüütiline ja mõistusele orienteeritud. Ta on hoolikas ja tähelepanelik detailidele ning tahab alati olla hästi informeeritud ja valmistuda tulevikuks. Samuti võib viidata sellele, et ta võib olla veidi skeptiline või kahtlev uute olukordade suhtes ning eelistab pigem mõistuspärast lähenemist kui tundepõhist. Isik võib olla ka pragmaatiline ja praktiline ning püüab alati leida lahendusi probleemidele või takistustele."

Minu kommentaar: "Ma ei leia sellest vastusest tähtkuju nime, aga skeptilisust uute olukordade suhtes võiks samuti seostada sellega, mida ma Sõnni tähtkuju teooria kohta mäletan. Skorpionite kohta mäletan, et vist neil pidi olema palju armulugusid, tundepõhisuse eitamise korral mind siis ilmselt Skorpioniga ei seostata. Neitsi kohta mäletan, et vist Neitsid pidid sööklas nõusid puhastama hakkama, jutt hoolikusest võiks vist seostuda ka Neitsi tähtkujuga. Ärkvel olles hiljuti just pesin mulle õhtusöögiks pandud taldriku enne söömist üle."

0 vastukaja: